Samenwerkingen

Er is met de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor het Fundamed-concept. Huisartsen die samenwerkingsproblemen willen voorkomen en een goede basis willen liggen onder hun nieuwe of bestaande samenwerking krijgen daardoor - als ze lid zijn van de LHV - 15% korting.

Sinds januari 2018 krijgen LHV-leden ook als deelnemer in een mediation dezelfde korting van 15%.

Diagnose Samenwerking is een aanbod van het Koninklijk Nederlands Genoortschap voor Fysiotherapie (KNGF) voor de circa 30.000 leden-fysiotherapeuten. En is in co-productie ontwikkeld door het KNGF en De Roos mediation - Fundamed. Het doel is samenwerkingsproblemen in een vroegtijdig stadium op te sporen met behulp van de Samenwerkingsthermometer. Om vervolgens in een gesprek op locatie samen met de betrokken fysiotherapeuten tot een route naar een weer gezonde samenwerking te komen. Zie www.diagnosesamenwerking.nl

Met de NVDA, de Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten, zijn vergevorderde gesprekken over een speicale Teamthermometer voor teams van doktersassistenten. Zie www.teamthermometer.nl.