De Samenwerkingsthermometer en de Teamthermometer

Samenwerken, is (leren) leven met de verschillen. Hoe gaat dat in uw samenwerking?

Met de Samenwerkingsthermometer bepaalt u binnen 5 minuten of uw samenwerking gezond is of 'dat er iets aan de hand is'. Datzelfde geldt voor de Teamthermometer als het om een team van bijvoorbeeld doktersassistenten gaat. Net als bij een koortsthermometer is de uitkomst - geen koorts, verhoging, koorts of hoge koorts - 'slechts' een symptoom, een signaal. 

Tegelijk met de uitkomst krijgt u een persoonlijke code. Alleen met die code is toegang tot uw antwoorden mogelijk. Door de antwoorden van alle leden van een samenwerking te analyseren, ontstaat een beeld van de mogelijke problemen. In een adviesgesprek van 'de samenwerking' met mr. Wim Meijer of Hans de Roos, kan tot een aanpak worden gekomen. 

Het gebruik van de Samenwerkingsthermometer is kosteloos, anoniem en vertrouwelijk. Voor de bijeenkomst met alle betrokkenen op locatie inclusief de vergelijkende analyse wordt een tegemoetkoming in de kosten in rekening gebracht. Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier of telefonisch via 088 - 28 28 500 of 0653 570 252.

Voor fysiotherpaeuten is er een speciaal aanbod van beroepsorganisatie KNGF op www.diagnosesamenwerking.nl

Met de NVDA, de Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten, is de NVDA-Teamthermometer voor doktersassistenten ontwikkeld. Op de homepage van de NVDA vindt u een link. Of klik op www.nvda-teamthermometer.nl